Tervetuloa Tampereen Työväen Nyrkkeilijöiden kotisivuille. Täältä löydät tietoa yhdestä Suomen parhaista nyrkkeilyseuroista, sen valmentajista ja nyrkkeilijöistä.

Tampereen työväen nyrkkeilijät

Ajankohtaista

 1. 2019 KUNTONYRKKEILYKAUSI KÄYNTIIN 8.1.

  Kaikki kuntonyrkkeilystä kiinnostuneet ovat tervetulleita TTN:n kevätkaudelle 2019 tiistaista 8.1. lähtien. Tutut treeniajat löydät etusivun kalenterista. Tiistaisin on tarjolla kaksi vuoroa, joista voit valita sinulle sopivan; perjantaisin on lisäksi yksi kuntonyrkkeilyvuoro. Kausi maksaa 90 € ja kausimaksuja kerätään treenien alussa. Jos olet uusi, voit tulla testaamaan ensimmäiset treenit ilmaiseksi. Tarvitset vain sisäliikuntavarusteet; nyrkkeilyhanskoja saat lainaan Nääshallilta. Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä meihin TTN:n Facebook-sivujen kautta. Liity seuraajaksi, niin saat parhaiten tiedon myös ajankohtaisista asioista. 🙂

   

 2. KESÄTREENIT KÄYNNISSÄ

  Kesäkaudella ohjattu kuntonyrkkeily pitää huilitaukoa, mutta kilpanyrkkeilijöiden treenit jatkuvat seuraavasti: ma klo 19-21, ti klo 17-18.30 ja to klo 19-21.  Tietoa treeneistä ja poikkeuksista saa aktiivinyrkkeilijöiden WhatsApp-ryhmästä, johon voi liittyä laittamalla viestiä Osmo Laineelle numeroon 0400 624249. Kesätreeniaikataulu on voimassa 10.8.2018 saakka. Tieto syksyn kilpa- ja kuntonyrkkeilyvuoroista päivitetään näille sivuille ja TTN:n Facebookiin elokuun alussa!

 3. KUNTONYRKKEILYKEVÄT ALKAA 9.1.!

  TTN:n kuntonyrkkeilyn kevätkausi starttaa tiistaina 9.1. Nääshallilla! Harjoitusajat ovat vanhat tutut: tiistaisin klo 17-18 ja toinen ryhmä klo 18-19; perjantaisin treenataan klo 19-20, jonka jälkeen on mahdollisuus jäädä lyömään pistareita ohjaajan kanssa!

  Kausimaksu keväälle 2018 on 90 € (sis. lisenssi Nyrkkeilyliitolle) ja se maksetaan ensimmäisten harjoitusten yhteydessä käteisellä. Mikäli olet uusi, olet lämpimästi tervetullut testaamaan, onko laji sinua varten – ensimmäisen treenin voit siis käydä testaamassa ilmaiseksi.  Salin löydät heti Nääshallin sisäänkäynnistä vasemmalta.  Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat kuntonyrkkeilijät!

 4. Kuntonyrkkeilijöiden pikkujoulut lähestyy!

  TTN:n kuntonyrkkeilijöiden pikkujouluja vietetään tällä kertaa perjantaina 8.12. klo 19 alkaen Sticky Wingersissä (Tuomiokirkonkatu 17). Ilmoittautumisia otetaan vastaan Facebookissa. Klikkaa tästä itsesi mukaan >

  Treenit jatkuvat kuitenkin aina 19.12. saakka, jonka jälkeen vetäydytään hetkeksi joulubreikille. Kevätkaudelle startataan samoilla harjoitusvuoroilla jälleen 9.1. Tervetuloa tuolloin sekä uudet ja vanhat!

 5. Syyskausi starttaa, tervetuloa uudet ja vanhat!

  TTN:n kilpa- ja kuntonyrkkeilyn harjoitusvuorot ovat käynnistyneet. Kausimaksulla 80 €/kausi treenaat niin monella TTN-vuorolla, kuin haluat.  Jos olet uusi, tule testaamaan treenit ja päätä vasta sitten jatkosta. Maksut kerätään käteisenä treenien alussa, joten tulethan ajoissa paikalle. Muistathan seurata ajankohtaisia kuulumisia myös Facebookistamme.

 6. Kesän harjoitusajat päivitetty

  Kesäkauden 2017 harjoitusajat on päivitetty kalenteriin. Kilpanyrkkeilyn harjoitusajat ovat ma klo 18.30-20, ti klo 17-18.30 ja to klo 17.30-19.

  Kuntonyrkkeilykausi jatkuu jälleen elokuussa; kesän ajan kuntonyrkkeilijöillä on mahdollisuus osallistua yhteisille kesälenkeille ja porrastreeneihin keskiviikkoisin. Lisätietoja Facebookista. Kuntonyrkkeilijät voivat lisäksi käyttää kilpanyrkkeilijöiden harjoitusvuoroja esim. omatoimiseen säkkitreeniin. Kesällä ei kuitenkaan ole ohjausta.

 7. Kaudenpäättäjäiset la 3.6.!

  Kuntonyrkkeilijöiden odotetut kaudenpäättäjäiset juhlitaan tällä erää Jack The Roosterista lauantaina 3.6.2017 klo 18 alkaen. Varaa paikkasi rustaamalla nimesi salin seinällä olevaan listaan tai huutamalla HEP Facebook-viestiketjussamme. Syömme ja viihdymme Roosterissa hyvän tovin ja oletettavasti jatkamme siitä matkaa kaupungin iltaelämään. Lämpimästi tervetuloa! T: TTN:n huvitoimikunta

 8. 6. SM-kulta Laustille

  TTN:n Marjut Lausti voitti uransa kuudennen SM-kullan Kirkkonummella 23.4.2017. Laustin ja VN:n Kristiina Kivistön matsia kehuttiin kilpailujen parhaaksi naisten otteluksi. 54-kiloisten sarjassa otellut Lausti myös varmisti paikkansa elokuun EU-mestaruuskilpailuihin.

 9. Pohjoismaiden mestaruuksia kaksin kappalein!

  TTN:n ottelijat voittivat kumpikin sarjansa Tanskassa isketyissä Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa. A-junioreiden alle 52-kiloisten sarjassa Masi Jurvanen taituroi voiton finaalissa Norjan Fehran Negashista. Naisten alle 54-kiloisten sarjassa Marjut Lausti voitti semifinaaleissa islantilaisen Ingibjörg Arntorsdottirin kaikin tuomariäänin. Finaalissa Tanskan Bettina Dahl kukistui intensiivisen ottelun jälkeen tuomariäänin 3-2.

 10. Kisamenestystä: Pyry Koivula ja Masi Jurvanen voittoisina TUL-kisoissa

  TTN:n Pyry Koivula ja Masi Jurvanen olivat iskussa TUL-turnauksessa Vantaalla 4.-5. helmikuuta.  Koivula otteli C-junioreiden 51 kg sarjassa HSC:n Zeus Alhforsia vastaan suoraan finaalissa ja voitti kaikin tuomariäänin 5-0. Zeus antoi hyvän vastuksen, mutta Koivula onnistui napsimaan pisteet hyvällä kehätyöskentelyllä ja varmalla ottelukokemuksella. Jurvanen puolestaan otteli A52-sarjassa VN:n Maxim Protshenkoa vastaan ja voitti myös luvuin 5-0. Maxim ja Masi ovat kohdanneet kehässä lukuisia kertoja aiemminkin, ja viimeisimmissä otteluissa Masi on vienyt voiton kotiin selkeällä ja päättäväisellä ottelutyylillään. TT:n onnittelee Pyryä ja Masia!